Februarie 2025 este luna în care trebuie să vă organizați și să vă stabiliți acele obiective mari! Potrivit astrelor, această lună promite o atmosferă mai liniștită decât cele precedente, oferindu-ne un spațiu mental clar pentru a lua decizii importante și a planifica viitorul. Luna Nouă în Pești din 19 februarie marchează un punct de cotitură important, aducând noi începuturi și surprize încântătoare. Este un moment în care trebuie să îmbrățișăm schimbarea și să rămânem deschiși la necunoscut.

Pe măsură ce luna se apropie de sfârșit, este momentul să culegem roadele muncii noastre asidue. Intrarea Soarelui în Pești, pe 18 februarie, aduce o energie pașnică și blândă, încurajând iertarea și un sentiment de încheiere. Așadar, pregătește-te pentru o lună de planificare, strategii și, posibil, câteva răsturnări de situație neașteptate. Este timpul să vă transformați visele în realitate!

Berbec

Luna Nouă în casa carierei tale este un semn că vei fi promovat sau vei începe să faci mai mulți bani în curând. Totuși, va trebui să ai grijă să nu faci gafe sociale în timp ce Venus este retrogradă în casa ta publică. Să te îndrăgostești de șeful tău sau de cineva pe care îl cunoști prin muncă nu pare promițător.

Ai putea găsi dureri de inimă odată ce relația amoroasă se va stinge. Sau o femeie care ar putea fi în aceeași linie de muncă cu tine ar putea fi foarte invidioasă pe popularitatea și succesul tău profesional. Ea ar putea încerca să vă afecteze reputația prin remarci denigratoare. Nu ripostați; compătimiți-o; este o persoană foarte încurcată!

Taur

Aceasta ar putea fi o lună foarte romantică pentru tine! Cu Jupiter și Marte îmbrățișând-o pe Venus, guvernatoarea ta, ceilalți te vor găsi irezistibil acum. S-ar putea să fii atras de un străin sau să constați că cineva din trecut îți revine în atenție.

Deoarece Venus este retrogradă, ai putea fi plasat într-o poziție de încredere sau de autoritate. Este posibil să simțiți un sentiment puternic de loialitate față de locul de muncă și ați putea în sfârșit să câștigați respectul pe care îl meritați pentru realizările din trecut.

Gemeni

Gândurile tale se îndreaptă acum spre chestiuni serioase legate de investiții. Este posibil să primiți sfaturi excelente de la un consul. Luna nouă are loc în casa experiențelor împărtășite și vă va face să vă simțiți mai senzual și mai sexy. Sunteți într-o dispoziție îndrăzneață, dorind să „împingeți plicul” și să descoperiți ceva ascuns și semnificativ.

Este un moment bun pentru a împărtăși secrete, pentru a încălca limitele și pentru a deveni mai intimă. În timp ce Venus este retrogradă în această lună, ai grijă la o femeie posesivă, geloasă sau dominatoare care vrea să preia controlul asupra anumitor aspecte din viața ta.

Rac

O Lună nouă și o îngrămădire de planete în casa ta a partenerilor ar putea fi un semn că ești pe cale să îți iei un angajament serios. S-ar putea să decideți să vă logodiți sau chiar să vă căsătoriți. Totuși, cu Venus retro în semnul tău opus, te poți aștepta la un oarecare stres în ceea ce-i privește pe ceilalți.

Dacă sunteți deja căsătorit, ați putea experimenta „soacra din iad”. Dacă ești singură, o femeie mai în vârstă (fie ca vârstă, fie ca timp) ar putea încerca să se pună în calea relației tale. E bine de știut că femeia rău intenționată va ieși din peisaj până luna viitoare.

Leu

Ai chef să abordezi proiecte mari, dar s-ar putea să nu știi cât de aproape ești de o prăbușire totală; ritmează-te cu înțelepciune, altfel! Cu Venus retrograd în casa ta de muncă, nu este o lună bună pentru a prelua un nou asistent sau chiar pentru a-ți lua jobul drept un lucru de la sine înțeles.

Cineva de la birou ar putea fi o adevărată pacoste; este probabil să fie o colegă de serviciu. Evitați să vă cumpărați o nouă garderobă sau să vă schimbați stilul personal în timpul retrogradării; ați putea ajunge să regretați achizițiile impulsive făcute acum. Du-ți totuși animalul de companie la veterinar pentru un control!

Fecioara

În această lună, evenimentele lunare accentuează casa dvs. de dragoste și romantism. Vă veți simți plin de viață, social și creativ acum. Bucură-te de iubita ta sau, dacă ești singură, așteaptă-te ca un fost din trecut să se întoarcă.

Deoarece atât Marte, cât și Jupiter se află în casele tale de călătorie, este un moment excelent pentru a face o călătorie. În timp ce Venus îți revizuiește casa talentelor personale, nu fi surprins dacă ai chef să încerci lucruri noi. Acesta este momentul perfect pentru a participa la un atelier sau la un curs care se concentrează pe exprimarea creativă de sine; explorează noi hobby-uri!

Balanta

Problemele de familie sunt în centrul atenției în această lună. În timp ce Venus este retrogradă în casa ta de acasă, unul dintre membrii familiei tale ar putea avea o perioadă dificilă. Aceștia ar putea depinde de sprijinul tău emoțional. Asta e bine și frumos, dar răbdarea ta va fi pusă la încercare dacă vor fi într-o dispoziție rea prea mult timp. Nu le permiteți să vă tragă în jos cu nemulțumiri; încercați, în schimb, să le dați un exemplu vesel.

Scorpion

Uitați de încercările de a avansa acum; va trebui să munciți mai mult decât de obicei doar pentru a ține pasul! În timp ce Saturn îți revizuiește arena profesională, nu fi surprins dacă șeful tău este într-o dispoziție de bici. S-ar putea chiar să fiți nevoit să faceți ore suplimentare.

Dacă lucrezi pentru tine însuți, s-ar putea ca întârzierile și obstacolele să-ți stea în cale. Te poți aștepta la ceva stres și în relațiile tale. Acea combinație Marte/Neptun de pe cer ar putea fi un semn că trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta sau că un membru apropiat al familiei are nevoie de îngrijirea ta.

Sagetator

Ar putea exista o dramă ciudată la locul de muncă în această lună. Dacă cineva este șiret, atrageți-l în față. Ultimul lucru cu care ai nevoie să ai de-a face este un comportament pasiv-agresiv; trebuie să creezi mai multă seninătate la locul de muncă. O lună nouă și o îngrămădeală de planete în casa ta de bani înseamnă că este timpul să începi un buget. Păzește-te de cheltuielile impulsive și de femelele competitive. Țineți-vă bine banii; o cheltuială surprinzător de mare ar putea fi chiar după colț.

Capricorn

Vă simțiți încrezător și hotărât să vă țineți de noile rezoluții? Nu e de mirare! Cu patru planete în semnul tău, ești destinat să reușești! O recepție reciprocă rară între guvernatorul tău, Saturn, și Soare este un indiciu sigur că au loc schimbări pozitive. Va fi o lună plină de socializare. Profitați de situațiile de grup pentru a vă promova, împărțind cărți de vizită sau făcând networking cu serviciile dvs.

Varsator

Ați observat vreodată cum vă târâți picioarele în noul an? În fiecare ianuarie, Soarele se află în a 12-a ta casă de recluziune și pur și simplu nu te simți atât de entuziasmat de lucruri până cel puțin la sfârșitul lunii, odată ce Soarele intră în propriul semn.

Totuși, acesta este un moment perfect pentru a lucra în liniște la un proiect drag sau pentru a face o analiză personală. S-ar putea să te simți inspirat să faci curat în dulapuri sau să te organizezi mai bine acasă. Doar că nu te aștepta ca ceilalți să-ți împărtășească entuziasmul; cel mai bine este să lucrezi singur acum.

Pesti

Nu fiți deloc surprins dacă vă simțiți irascibil luna aceasta. Cu ambii tăi guvernatori în conflict cu Marte cel bătăios, ai putea avea parte de unele întârzieri și frustrări serioase, mai ales în timpul călătoriilor. S-ar putea să te gândești să faci o excursie sau o vacanță, dar nu este un moment bun pentru a rezerva ceva acum. Dacă te decizi să călătorești, s-ar putea să nu simți că a meritat prețul.

Poate că veți da peste o vreme furtunoasă? Cumva, nu vă aflați în locul potrivit la momentul potrivit. S-ar putea să simțiți nevoia de a vă reîntâlni cu vechi prieteni, totuși, în timp ce Venus este retrogradă în casa voastră a reuniunilor de grup, este îndoielnic dacă vă veți distra prea mult. Auzind problemele prietenului tău te-ar putea deprima.