Berbec

Dragii mei Berbeci, iulie 2024 vine cu o energie pozitivă și mult noroc pentru voi! Este luna perfectă pentru a călători cu partenerul și a rezolva chestiuni legate de proprietăți sau vehicule. Veți primi bani extra din datorii trecute sau comisioane, ceea ce vă va prinde bine. Atenție, însă, la stres și sănătate. Un nou amor din zodia Leu sau Capricorn ar putea apărea în viața voastră. La locul de muncă, veți obține recunoaștere și poate chiar o mărire de salariu. Pe 1 iulie, aprindeți o lumânare verde cu parfum și cereți îngerului vostru păzitor protecție.

Taur

Pentru Tauri, iulie va fi o lună benefică din punct de vedere profesional, cu multe oportunități de a încheia noi contracte. Este posibil să aveți o intervenție chirurgicală dentară sau oculară, dar rezultatele vor fi bune. În dragoste, lăsați în urmă pe cei care nu vă apreciază. Aprindeți o lumânare albă pe 1 iulie pentru a deschide căi de prosperitate. Veți primi o ofertă de muncă în guvern sau într-o companie internațională și veți rezolva chestiuni legale restante. Iulie va fi plină de sărbători în familie.

Gemeni

Gemenii vor avea parte de o lună de renaștere în iulie, cu noi propuneri de muncă și proiecte interesante. Aveți încredere în intuiția voastră, dar analizați bine fiecare ofertă. Dacă sunteți într-o relație, lucrați la consolidarea acesteia; dacă nu, ați putea întâlni pe cineva special din zodia Berbec sau Vărsător. Atenție la sănătate, în special la nervi și partea inferioară a spatelui. Aprindeți o lumânare verde pe 1 iulie pentru a atrage energie bună.

Rac

Racii vor avea parte de mari provocări și oportunități în iulie, cu șansa de a încheia contracte benefice. Nu împărtășiți planurile voastre cu toată lumea pentru a evita invidia. În dragoste, veți depăși obstacolele împreună cu partenerul. Atenție la sănătatea voastră, în special la problemele de stomac. Noi iubiri din zodiile Capricorn, Pești sau Scorpion ar putea apărea. Pe 1 iulie, tăiați-vă părul pentru a vă reînnoi energiile.

Leu

Pentru Lei, iulie este luna reconciliării și a noilor începuturi. Este momentul să lăsați în urmă problemele și să începeți cu o nouă energie. Este un moment bun pentru a schimba locul de muncă sau a începe o afacere proprie. În dragoste, lăsați sentimentele să curgă liber. Ați putea întâlni partenerul ideal din zodia Săgetător sau Berbec. Pe 1 iulie, aprindeți o lumânare verde pentru a atrage prosperitate.

Fecioară

Dragi Fecioare, iulie va fi o lună de abundență și realizări pentru voi. Este momentul să vă pregătiți pentru cea mai bună perioadă a anului. Mențineți gânduri pozitive și purtați un bilet de un dolar ca talisman. Atenție la sănătate, în special la stres. În dragoste, mențineți o bună comunicare cu partenerul vostru. Pe 1 iulie, aprindeți o lumânare verde pentru a atrage noroc.

Balanță

Pentru Balanțe, iulie aduce creștere personală. Acționați cu mai multă precauție și analizați bine lucrurile înainte de a lua decizii. Veți primi o propunere de muncă sau un proiect nou. Atenție la invidii și bârfe. Începeți o nouă carieră de studii. Aprindeți o lumânare albă pe 1 iulie și cereți îngerului vostru păzitor ajutor și protecție.

Scorpion

Scorpioni dragi, iulie va fi o lună de transformare. Cereți ajutor îngerului vostru păzitor și ridicați-vă energia la pozitiv. Veți călători pentru muncă și veți putea întâlni noi iubiri. Atenție la lovituri și căzături și nu împărtășiți planurile voastre cu oricine. Pe 1 iulie, îmbrăcați-vă în culori puternice și aprindeți o lumânare albă pentru a atrage energie pozitivă.

Săgetător

Săgetătorii vor avea o lună de dăruire totală muncii și proiectelor în iulie. Numărul șase vă aduce noroc în dragoste. Analizați bine deciziile importante. Veți primi o propunere de vacanță și bani neașteptați. Odihniți-vă suficient. Pe 1 iulie, puneți flori proaspete în casa voastră pentru a atrage energie pozitivă.

Capricorn

Pentru Capricorni, iulie va fi o lună de noroc și avere. Veți atinge obiective și veți rezolva probleme cu ușurință. Veți lua decizii importante pentru viitorul vostru. În dragoste, veți trăi o lună plină de pasiune. Aprindeți o lumânare verde pe 1 iulie și tăiați-vă părul pentru a atrage energie bună.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de o lună de metamorfază în iulie. Lăsați în urmă nesiguranțele și luptați pentru visele voastre. Este un moment bun pentru a lăsa o relație care nu vă face fericiți. Atenție la sistemul nervos și gâtul vostru. Aprindeți o lumânare albă pe 1 iulie și cereți îngerului vostru păzitor ceea ce vă doriți.

Pești

Dragi Pești, iulie va fi o lună de renaștere pentru voi. Nu vă opriți din a vă atinge obiectivele. Veți lua decizii importante despre viața voastră personală și profesională. Atenție la picioare și sistemul nervos. Lăsați în urmă resentimentele din trecut. Aprindeți o lumânare albă pe 1 iulie pentru protecție și purtați haine albastre intense și albe pentru a atrage energie bună.