Cea mai bună lună pentru a te căsători în 2024, conform horoscopului

Dacă plănuiești să te căsătorești în 2024, poate te întrebi care este cea mai bună lună pentru a spune „Da”. Ei bine, aveți noroc, pentru că astrologul nostru in acest articol vă poate ajuta să găsiți răspunsul.

În acest articol, vom explora influențele astrologice ale fiecărei luni din 2024 și vom dezvălui care este cea mai norocoasă pentru viața ta amoroasă. Fie că îți dorești o nuntă romantică, aventuroasă sau armonioasă, există o lună perfectă pentru tine. Citește mai departe și descoperă care este cea mai norocoasă lună pentru a te căsători în 2024, conform astrologiei.

Tranzitele planetare majore în 2024 sunt Pluto care intră în Vărsător, Jupiter în conjuncție cu Uranus în Taur, Saturn în semicerc cu Neptun în Pești și Uranus în semisextil cu Nodul Adevărat în Berbec. Aceste tranzite vor afecta diferite aspecte ale vieții tale, cum ar fi cariera, finanțele, spiritualitatea și simțul tău de sine.

Bineînțeles, norocul tău va depinde și de horoscopul tău personal și de modul în care planetele se aliniază cu harta ta natală. Dar puteți totuși să vă faceți o idee generală despre ce luni vă vor fi mai favorabile pe baza ciclurilor lunare și a eclipselor care vor avea loc în 2024. Iată o listă cu lunile norocoase pentru fiecare semn zodiacal în 2024:

 • Berbec: Ianuarie, aprilie, iunie, septembrie
 • Taur: Aprilie, mai, august, noiembrie
 • Gemeni: Februarie, martie, iulie, octombrie
 • Rac: Ianuarie, mai, iunie, decembrie
 • Leu: Martie, aprilie, august, septembrie
 • Fecioară: Februarie, mai, iulie, noiembrie
 • Balanță: Martie, iunie, octombrie, decembrie
 • Scorpion: Ianuarie, aprilie, august, noiembrie
 • Săgetător: Februarie, mai, septembrie, decembrie
 • Capricorn: Martie, iunie, octombrie, decembrie
 • Vărsător: ianuarie, aprilie, iulie, octombrie
 • Pești: Februarie, mai, august, noiembrie

De exemplu, aprilie 2024 poate fi o lună excelentă pentru dragoste pentru multe semne, deoarece va avea loc o Eclipsă de Soare cu Lună Nouă în Berbec în conjuncție cu Chiron1.

Această eclipsă vă poate ajuta să vindecați răni vechi și să începeți din nou în relațiile voastre. O altă lună care poate fi bună pentru dragoste este octombrie 2024, deoarece va avea loc o Eclipsă Lunară de Lună Plină în Berbec opusă lui Venus. Această eclipsă poate aduce entuziasm și pasiune în viața ta amoroasă.

Prognoza căsătoriei 2024: 5 semne zodiacale pregătite să se căsătorească

Taur:

Indivizii Taur sunt dornici să întemeieze o familie și s-ar putea chiar să aibă copii în minte. Cei care sunt deja în relații caută să facă următorul pas și să se căsătorească, posibil în timpul lunilor de vară. În ciuda oricăror încercări de a-i descuraja, Taurii sunt hotărâți în planurile lor de căsătorie.

Balanță:

Nativii din Balanță vor avea parte de un an 2024 interesant, cu nunți la orizont. Influența lui Saturn promite dragoste, stabilitate și relații armonioase. Dacă ești singur, acest an ar putea aduce oportunități de a întâlni potențiali parteneri de viață.

Leu:

Leii, cunoscuți pentru devotamentul și natura lor romantică, sunt, de asemenea, marcați pentru căsătorie în 2024. O nuntă de primăvară, cel mai probabil în prima jumătate a lunii martie, este în cărți pentru mulți Lei.

Fecioară:

Fecioară, te numeri printre cei norocoși care urmează să se căsătorească în 2024. Acest an vă oferă șansa de a vă consolida relația și de a spune „Da” iubirii voastre adevărate.

Săgetător:

Grație energiilor planetare favorabile, Săgetătorii sunt pregătiți să-și unească destinele cu sufletul pereche. Pregătirile de nuntă pentru majoritatea Săgetătorilor pot începe după prima jumătate a anului.

Cum să vă planificați nunta pentru luna mai 2024: Cea mai bună lună pentru dragoste

Dacă te gândești să te căsătorești în 2024, ar fi bine să iei în considerare luna mai ca fiind luna ideală. De ce? Pentru că Venus, planeta iubirii, se va afla în Taur, semnul stabilității și al senzualității, între 29 aprilie și 23 mai 2024. Acest lucru înseamnă că vei avea o mare oportunitate de a-ți sărbători dragostea într-un mod care este atât romantic, cât și practic.

Venus în Taur este o perioadă în care ne simțim mai conectați și mai confortabili cu partenerii noștri. Ne bucurăm de plăcerile simple ale vieții, cum ar fi mâncarea bună, muzica și atingerea. Apreciem loialitatea și angajamentul și dorim să construim o fundație solidă pentru viitorul nostru. Nu suntem interesați de drame sau riscuri, ci mai degrabă de siguranță și armonie.

Venus în Taur ne influențează, de asemenea, finanțele și estetica. Avem tendința de a cheltui bani pe lucruri durabile, utile și frumoase. Apreciem natura și arta și căutăm calitatea în detrimentul cantității. Nu suntem risipitori sau impulsivi, ci mai degrabă atenți și sensibili.

Mai 2024 este cea mai norocoasă lună pentru căsătorie, deoarece îți oferă ce e mai bun din ambele lumi: romantism și realism. Nu rata această șansă de a spune „Da” sub influența lui Venus în Taur!

Două semne zodiacale cu cele mai puține șanse de a se căsători în 2024: Vărsător și Gemeni

În 2024, atunci când vine vorba de a lega nodul, două semne zodiacale specifice ies în evidență ca fiind cele mai puțin probabile candidate: Vărsător și Gemeni. Să aprofundăm trăsăturile unice ale acestor semne care îi fac să ezite să îmbrățișeze instituția căsătoriei:

Vărsător: Sufletul independent

Vărsătorii sunt celebri pentru spiritul lor feroce și independent. Deși excelează adesea în formarea unor prietenii profunde și semnificative, dorința lor puternică de independență socială și tendința de a se feri de conexiunile emoționale intense pot face ca mariajul să fie oarecum descurajant pentru ei. Ei își prețuiesc spațiul personal și sunt mai înclinați spre o dinamică relațională neconvențională care le permite să-și păstreze sentimentul de libertate. Pentru Vărsător, perspectiva căsătoriei poate părea să intre în conflict cu nevoia lor de autonomie.

Gemeni: Iubitul neliniștit

Gemenii sunt cunoscuți pentru versatilitatea și adaptabilitatea lor. Cu toate acestea, tocmai această calitate îi poate zugrăvi uneori ca fiind nestatornici când vine vorba de chestiuni de suflet. Gemenii au o înclinație pentru a-și schimba rapid preferințele și pot considera că a se stabili cu o persoană pentru o perioadă îndelungată este în contradicție cu natura lor dinamică. Ei prosperă în fața noutății și a emoțiilor, căutând adesea senzația de urmărire. Cu toate acestea, își pot pierde cu ușurință interesul atunci când se instalează familiaritatea, ceea ce face ca angajamentul pe viață să fie mai puțin atrăgător.

Aceste trăsături devin mai pronunțate atunci când luăm în considerare aspectul astrologic al alegerii unui partener de căsătorie. Indivizii Vărsător și Gemeni, cu tendințele lor respective spre independență și neliniște, ar putea întâmpina dificultăți în a îmbrățișa pe deplin ideea de căsătorie în 2024.

Concluzie

În concluzie, găsirea momentului perfect pentru căsătorie în 2024 și alegerea celei mai norocoase luni pentru a te căsători este foarte importantă. Mai exact, luna mai este considerată cea mai favorabilă datorită influenței planetei Venus în Taur, care aduce senzații plăcute, siguranță și dragoste de durată. Cu toate acestea, nu toate semnele zodiacale sunt la fel de înclinate să se căsătorească în 2024; Vărsătorii și Gemenii sunt cei mai puțin interesați din cauza dorinței lor de independență și a atracției pentru noutate.